Pepper

Pepper.nl datingsite printscreen

Pepper

Feiten over Pepper.nl
- Aantal leden: ongeveer 1.000.000
- Aantal actieve leden: 350.000

Pepper Love to Date logo

Omschrijving over Pepper.nl

Pepper.nl onderscheidt zich door de nadruk te leggen op beeld. Zo kun je op je profiel foto’s plaatsen van je interesses, zoals favoriete boeken, films en Youtube video’s. Op die manier kun je zonder veel teksten te lezen veel over iemand te weten komen. Dit is ook met name wat leden van Pepper erg waarderen. Heb je een fullmembership, dan kun je ook chatten. Een grappig effect is dat tijdens de chat de afbeeldingen uit het profiel met wisselende beelden naast de chat wordt getoond. Je kunt met een gratis profiel matches bekijken en likes versturen. Wil je berichten kunnen lezen, dan moet je betalend lid zijn.

Schrijf je in bij Pepper >>

Voordelen van Pepper.nl

Modern design: Pepper bestaat pas sinds 2011 en dat is te zien aan het trendy design en makkelijke manier van werken op de website.
Nadruk op beeld: bij Pepper kun je je profiel aankleden met zelfgekozen foto’s en filmpjes. Hiermee kun je op een leuke, beelden manier laten zien wie jij bent en wat er bij jou past.
Eigenschappen: je kunt zogenaamde kernwoorden toevoegen, zoals risico nemen, merkbewust en carrière. Dit geeft leden een goed beeld van de belangrijkste eigenschappen.
Speelse manier in contact: je kunt op een leuke manier contact met elkaar opnemen, door vragen te stellen als ‘Waar ben je bang voor?’.
Pepper app: Pepper beschikt ook over een app, waar je al je versierpogingen op kunt verrichten. De app is wel alleen beschikbaar voor de iPhone.
Goede klantenservice: de klantenservice van Pepper is goed bereikbaar. Je kunt met hen chatten, mailen of een contactformulier invullen. Ze zijn snel in het afhandelen van vragen en klachten.

Nadelen Pepper

Weinig rechter voor gratis leden: als gratis lid kun je ontvangen berichten niet lezen.
Werkt nog aan naamsbekendheid: Pepper groeit steeds meer, maar het aanbod aan leden ligt nog wel lager dan op grote spelers in de markt, zoals Relatieplanet en Lexa.
Profiel maken kost wat tijd: om een volledig en leuk profiel te maken, moet je wel even de tijd nemen. Omdat Pepper zo visueel is ingesteld, duurt het ook wat langer voordat je je gehele profiel een complete invulling hebt gegeven.

Prijzen bij Pepper

- 1 maand: éénmalig € 25,00
- 3 maanden: € 45,00 (€ 15,00 per maand)
- 6 maanden: € 59,60 (€ 9,95 per maand)
- 1 jaar: € 102,00 (€ 8,50 per maand)

Rapportcijfer: 8/10

Meld je direct aan bij Pepper >>

Ben je er toch nog niet helemaal uit en nog op zoek naar de datingsite voor jou? Zoek hulp bij de datingsite vergelijker.