Parship

Print screen van Parship.nl

Parship

Feiten over Parship.nl
- Aantal leden: 325.000
- Aantal actieve leden: ongeveer 200.000

Parship logo

Kenmerken van Parship.nl

Parship is net als eDarling.nl gericht op hoger opgeleiden. In meer opzichten lijken deze twee datingsites op elkaar. Zo zijn de matches bij Parship ook gebaseerd op de persoonlijkheidstesten, die leden invullen. De meeste leden zijn 30-plussers. Je kunt op deze datingsite naast de aangeboden matches bekijken ook zelf zoeken naar een potentiële partner. Ook is duidelijk zichtbaar welke leden al een tijd niet online zijn geweest. Volgens Parship vindt één op de drie leden een relatie via de website.

Schrijf je in bij Parship >>

Voordelen van Parship

Matchen op persoonlijkheid: Parship is een serieuze datingsite, die profielen matcht op basis van de ingevulde persoonlijkheidstest. Hierdoor krijg je matches op maat.
Groot aanbod: de datingsite is best groot, waardoor het aanbod aan vrijgezellen groot is. Dit vergroot je kans op het vinden van een relatie.
Garantie op minimaal 5 contacten: wanneer je als vollid na 6 maanden geen contact hebt gehad met minimaal 5 leden, krijg je gratis verlenging van je lidmaatschap.
Goede klantenservice: de klantenservice is goed en snel te bereiken via mail of een contactformulier.
Extra informatie en tips: Parship plaatst elke week nieuwe berichten op hun blog. Hierin verschijnt informatie en tips over online daten. Veel leden kunnen dit erg waarderen.
Parship events: deze datingsite organiseert ook regelmatig evenementen voor hun leden. Het betreft borrels en workshops. Dit kan ook een leuke manier zijn om iemand te ontmoeten.

Nadelen Parship

Prijs: de abonnementsprijs voor Parship wordt over het algemeen als duur ervaren. Vergeleken met Relatieplanet.nl, Lexa.nl en Pepper.nl is de prijs ook hoog.
Profiel aanmaken kost veel tijd: bij het aanmaken van je profiel dien je ook een persoonlijkheidstest te maken. Deze bestaat uit 74 vragen, dus hier moet je wel even de tijd voor nemen.
Beperkte mogelijkheden als gratis lid: als gratis lid worden profielfoto’s vaag weergegeven. Hierdoor kom je in je zoektocht niet ver met een gratis lidmaatschap.

Prijzen Parship.nl

- 1 maand: € 59,90 (éénmalig)
- 3 maanden: € 149,70 (€ 49,90 per maand)
- 6 maanden: € 209,40 (€ 34,90 per maand)
- 2 jaar: € 298,80 (€ 24,90 per maand)

Meld je aan bij Parship.nl >>

Kom je er niet helemaal uit welke datingsite voor jou de meest passende is? Zoek en vind via de datingsite vergelijker.