eDarling

eDarling, de datingsite voor hoger opgeleiden

eDarling

Feiten over eDarling.nl
- Aantal leden: 400.000
- Aantal actieve leden: ongeveer 100.000

Edarling logo

Omschrijving over eDarling

eDarling richt zich op hoger opgeleiden. Bovendien baseert deze datingsite bij het matchen van leden op een persoonlijkheidstest. Wellicht om die twee redenen staat de website bekend om haar grote aantal serieuze leden. De persoonlijkheidstest zorgt ervoor dat je gematcht wordt met leden die op het vlak van karakter, levensopvatting, interesses, verwachtingen in een relatie en geloof. Het kost wat tijd om deze in te vullen, maar dan heb je wel een persoonlijkheidsprofiel (gebaseerd op wetenschap), waarna je relevante matches zult ontvangen.

Schrijf je in bij eDarling >>

Voordelen eDarling

Veel serieuze leden: eDarling heeft wel wat minder leden dan Relatieplanet, Lexa en Pepper, maar op deze datingsite zitten wel veel leden die serieus op zoek zijn naar een relatie. Dat maakt dat de kwaliteit van deze website bovengemiddeld goed is.
Goede klantenservice: vragen en klachten worden gewoonlijk binnen 48 uur beantwoord, zowel per mail als telefoon.
Gebruiksvriendelijke website: de website van eDarling is duidelijk. Je kunt gemakkelijk navigeren door de website en de lay-out is vrij rustig.
Grote visvijver hoger opgeleiden: onder de specifieke doelgroep van hoger opgeleiden, is eDarling de grootste online datingsite in Nederland. Als je dus iemand zoekt die op hbo of academisch niveau gestudeerd heeft, is deze datingsite de beste keuze voor jou.

Nadelen van eDarling

Moeilijk zelf zoeken: eDarling baseert matches op een ingevulde persoonlijkheidstest. Je ontvangt deze matches, maar kunt dus niet zelf zoeken naar mannen in de omgeving.
Gratis leden kunnen niets:
als gratis lid kun je werkelijk niets. Je kunt geen profielen volledige bekijken of berichten lezen, want alles is afgeschermd.
Prijzig: de meeste datingsites zitten qua prijs voor één maand rond de € 25,00, maar eDarling vraagt € 89,90 voor één maand lidmaatschap. De prijs is daarom ook een groot nadeel van deze site. De hoge prijs voor één maand doet vermoeden dat eDarling leden wil sturen om een langer abonnement af te sluiten, waarmee iemand in verhouding per maand direct 50% goedkoper uit is.
Profiel aanmaken duurt lang: aangezien de basis van eDarling ligt in de persoonlijkheidstest, moet deze wel eerst zorgvuldig door je worden ingevuld. Dit neemt zo’n 30 tot 40 minuten in beslag, dus hiervoor moet de tijd genomen worden.

Prijzen eDarling

- 1 maand: € 89,90 (éénmalig)
- 3 maanden: € 134,70 (€ 44,90 per maand)
- 6 maanden: € 167,40 (€ 27,90 per maand)
- 1 jaar: € 214,80 (€ 17,90 per maand)

Rapportcijfer: 7/10

Meld je aan bij eDarling >>

Wil je nog verder kijken? Vind hulp bij datingsite vergelijker >>