Datingsite top 5

Bekijk de datingsite top 5

Ontdek de datingsite top 5: dit zijn de populairste datingsites van Nederland. Op deze websites vind je de meeste singles en tegelijkertijd is deze datingsite top 5 gebaseerd op de beste waarderingen. Bekijk de top 5, meld jezelf aan op de website naar keuze en ervaar het zelf. Wij wensen je alvast veel dateplezier!

Datingsite top 5

1) Relatieplanet.nl

Relatieplanet logo

Relatieplanet.nl is inmiddels een begrip in het online daten. Deze datingsite staat bekend om de gebruiksvriendelijkheid. Met maar liefst 5.000 nieuwe aanmeldingen per week blijft de vijver waar je uit kunt vissen op deze datingsite maar groeien. Bovendien is aanmelden gratis en kun je dan berichten lezen en interesseberichtjes sturen. Kortom, Relatieplanet is een goede datingsite: probeer het eens uit! Ontdek meer over Relatieplanet.

Schrijf je nu gratis in bij Relatieplanet.nl >>

 

2) Lexa.nl

Lexa logo

Lexa.nl ligt bijna op gelijke hoogte met Relatieplanet.nl. Deze datingsite heeft zo’n 250.000 bezoekers per maand. Ook hier geldt dus dat het aanbod groot genoeg is om het dekseltje dat op jouw potje past te vinden. Aanmelden is gratis. Als je meer wilt, moet je gaan betalen, maar daar krijg je ook een aardig aanbod aan mannen of vrouwen voor terug. Meer informatie over Lexa.nl.

Schrijf je nu gratis in bij Lexa.nl >>

 

3) Pepper.nl
Pepper Love to Date logo

Pepper is de enige online dating site die is opgezet door ervaren, vrijgezelle online daters. Dit zie je ook terug in de website, doordat Pepper je helpt om makkelijk met anderen in contact te komen. Pepper pakt het allemaal net wat anders aan dan de ‘traditionele datingsites’, bijvoorbeeld door foto’s te tonen, terwijl je aan het chatten bent met een potentiële vlam. Op deze manier onderscheidt deze site zich op een succesvolle manier en beleef je er nog plezier aan ook. Lees meer over Pepper.

Schrijf je nu gratis in bij Pepper.nl >>

 

4) eDarling.nl
Edarling logo

eDarling is een online dating website voor hogeropgeleiden. Bovendien pakt eDarling het vinden van matches serieus aan. Je moet bij je aanmelding namelijk een wetenschappelijk onderbouwde vragenlijst invullen over je persoonlijkheid. eDarling matcht jou dan met mannen of vrouwen die bij jou passen. Een goede dating site met een serieuze aanpak om hun leden aan een liefde te helpen. Ontdek meer kenmerken van eDarling.

Schrijf je nu gratis in bij eDarling >>

 

5) Parship.nl

Parship logo

Parship is een online datingsite die de deur alleen voor hogeropgeleiden open zet. De website kent veel overeenkomsten met eDarling. Parship brengt mensen ook bij elkaar onder de aandacht aan de hand van uitslagen uit de persoonlijkheidstest. De verhouding is qua geslacht ideaal: 49% mannen en 51% vrouwen. Volgens Parship is het slagingspercentage op hun website 38%. De kans is dus heel groot dat Parship uitproberen best eens ‘life changing’ kan zijn. Probeer het eens uit. Lees meer over Parship.

Schrijf je nu gratis in bij Parship.nl >>

Pak de datingsite top 5 op als advies

Dat deze datingsites de top 5 halen, zegt veel over hun betrouwbaarheid en effectiviteit. Bijna heel vrijgezel Nederland die met online daten is begonnen, hangt uit op deze websites. Duik zelf ook in de online vrijgezellenvijver en kies een website uit de datingsite top 5.

Ben je nog niet helemaal overtuigd? Bekijk dan de datingsite vergelijker!