Alle datingsites

Alle datingsites op een rij

Alle datingsites op een rij

Je kent waarschijnlijk het gezegde ‘Op ieder potje past een dekseltje’ en zo is het ook. Als je in je omgeving kijkt, zal je dat vast beamen. Nu is het jouw beurt. Het aantal leden op datingsites blijft stijgen, dus waarom zou je het niet eens proberen? Niet geschoten is altijd mis. Hieronder vind je een breed aanbod van de bekende en minder bekende datingsites. Deze website helpt je met het maken van de keuze voor de juiste datingsite voor jou. Allemaal met het streven: maak van online daten een mooi avontuur.

Wil je snel en eenvoudig de datingsite voor jou vinden? Ga naar de datingsite vergelijker >>

Vind de datingsites die het beste bij je past

Op deze website komen veel bekende, populaire en minder grote datingsites aan bod. De websites worden op een rij gezet met een omschrijving, voordelen, nadelen en een rapportcijfer.
Eerst meer weten? Lees hieronder een omschrijvingen per datingsite.

Snel de datingsite voor jou vinden: wat zoek je?

Datingsites voor alle doelgroepen

Relatieplanet.nl >>
Relatieplanet is één van de bekendste datingswebsites van Nederland. Je kunt de website drie dagen uitproberen met een gratis fullmembership. Dit kan niet bij zoveel datingsites. Verder is de site overzichtelijk.

Lexa.nl >>
Lexa.nl staat qua naamsbekendheid naast Relatieplanet.nl wel aan de top. Lexa.nl heeft honderdduizenden leden, waardoor de kans om iemand te vinden wat groter is. Ook bevinden zich hier leden van alle leeftijden.

Parship.nl >>
Parship.nl staat goed in de datingmarkt en bevat een groot aantal leden, die serieus op zoek zijn naar een relatie. Het is mogelijk om op deze website een persoonlijkheidstest in te vullen en op basis daarvan je zoektocht naar de liefde te verrichten.

WeetWieJeDate.nl >>
De aanmeldingen op deze datingssite worden allemaal handmatig én systematisch gecheckt. De man-vrouw verhouding is op deze website bijna 50-50. Ook kun je gratis berichten sturen is de website per desktop, tablet en smartphone makkelijk te bereiken.

Be2.nl >>
Be2 is een datingwebsite is een website die succes ziet in het matchen van mensen door middel van een persoonlijkheidstest. De website is voor zowel mannen als vrouwen en bevindt zich wat betreft het aantal leden in het middensegment.

Datingsites voor hoger opgeleiden

e-Matching.nl >>
e-Matching is voor mensen die een studie op hbo of academisch niveau hebben gevolgd. De website is gericht op het vinden van een serieuze relatie en bestaat al sinds 1998. Het is tevens een populaire datingsite in deze specifieke doelgroep.

Edarling.nl >>
Samen met eMatching is eDarling een grote website op de online datingmarkt voor de doelgroep hogeropgeleiden. Een uniek element in de website is een persoonlijkheidstest, op basis waarvan matches tussen de leden genereert worden.

Vijftig plus datingsites

Vijftigplusdating >>
Website speciaal voor 50-plussers. De online datingsite brengt senioren bij elkaar door middel van berichten sturen en één op één chat. Pas bij wederzijdse interesse hoef je je gegevens daadwerkelijk uit te wisselen.

Websites voor vinden van seksmaatjes

FuckBuddy.nl >>
Op Fukcbuddy.nl draait het om het snel en makkelijk vinden van een fuckbuddy. Je kunt hier snel en gratis registreren en vervolgens contact leggen met een fuckbuddy bij jou in de buurt. De leden worden bij hun aanmelding gecontroleerd. ‘De Facebook van seks’.

Online dating voor homo’s en lesbiennes

GayPARSHIP.nl >>
Zusterwebsite van Parship.nl, die zich specifiek richt op homo’s en lesbiennes. Op deze website is tevens 76% van de leden hoogopgeleid. GayParship is bedoeld voor het vinden van een vaste relatie.

Datingsites voor een specifiek geloof

Opzoeknaarjou.nl >>
Deze datingsite richt zich speciaal op christenen. De website is ontstaan vanuit de vraag naar een website die mensen met dezelfde geloofsachtergrond bij elkaar brengt. Op dit moment is Opzoeknaarjou.nl één van de grootste christelijke datingsites in Nederland.

Mis je een datingsite?
Deze lijst wordt continu aangevuld, wanneer er nieuwe websites in het leven geroepen worden of wanneer er juist datingsites sneuvelen.

Het landschap van datingwebsites

In Nederland kun je het ‘landschap’ van alle datingwebsites verdeeld over drie groepen:

1. De datingsite top 5: de grote spelers, oftewel de datingwebsites die je overspoelen met reclame op tv en de radio, zoals Lexa.nl,eDarling.nl, Parship.nl en Relatieplanet.nl.

2. De gratis datingwebsites: sites die geen extra kosten vragen, zoals: Relatieklik.nl, Nr1gratisdating.nl en Knuz.nl.

3. Datingsites vergelijken: vul in, filter en vind de datingsite die voldoet aan jouw ‘eisen’.